Мерія шкільного містечка

17 березня відбулося підсумкове засідання мерії «Шкільного містечка», на якому учнівський актив в нетрадиційній формі підбив підсумки навчального року та визначив головні завдання на новий 2021/2022 навчальний рік.

15 березня відбулося засідання мерії «Шкільного містечка», на якому учнівський актив ініціював проведення конкурсу талантів «Містер “Обдарованість”», який заплановано на середину квітня.

2 лютого січня відбулося засідання мерії «Шкільного містечка», на якому учнівський актив обговорив план підготовки заходів з нагоди 8 Березня та організацію загальношкільного конкурсу «Міс “Обдарованість”».

8 лютого відбулося засідання мерії «Шкільного містечка», на якому учнівський актив обговорив план заходів на березень та ознайомився  з пропозиціями щодо проведення заходів з нагоди Міжнародного жіночого дня.

25 січня відбулося засідання мерії «Шкільного містечка», на якому учнівський актив затвердив план проведення заходів із нагоди Дня Святого Валентина та обговорив план роботи на лютий.

12 жовтня відбулося засідання мерії «Шкільного містечка», на якому учнівський актив обговорив список кандидатур на Мери «Шкільного містечка» та затвердив такі кандидатури: Ожийова Марія, Токар Максим, Коваленко Єлизавета, Посметна Юлія, Мещерякова Юлія. Протягом 10 днів, з 2 по 11 листопада, ці учні будуть проводити свою передвиборчу кампанію.

21 вересня відбулося засідання мерії «Шкільного містечка», на якому учнівський актив розподілив обов’язки на день учнівського самоврядування, обговорили дизайн нового «Вісника учнівського самоврядування» та вирішили організувати тематичний  кіно-вечір.

 

 

ПАМ’ЯТНІ ФОТО