Зустріч з працівниками правоохоронних органів «Особиста безпека та відповідальність. Булінг»

8 та 9 жовтня в нашому ліцеї  було проведено тренінги для учнів 7 та 8 класів, присвячені важливій темі – «Особиста безпека та відповідальність. Булінг.». Під час заходу учні дізналися про права людини, відповідальність та форми булінгу.

Булінг — це не просто дитячі ігри, а серйозна проблема, яка може залишити глибокі сліди на житті багатьох людей. Під час зустрічі з представниками правоохоронних органів учні дізналися, як розпізнати ознаки булінгу, як діяти, якщо вони стали свідками або жертвами цькування, а також як відрізнити звичайний конфлікт від систематичних знущань. Особливу увагу було приділено питанню відповідальності неповнолітніх за правопорушення, починаючи з 14 років, та наслідкам, які можуть виникнути внаслідок таких дій.

Проведена зустріч була корисною та інформативною для учнів. Працівники правоохоронних органів донесли важливу інформацію доступною для підлітків мовою. Інтерактивні форми роботи сприяли залученню учнів до обговорення. Отримані знання допоможуть учням уникнути небезпечних ситуацій та захистити себе та своїх однолітків.

Дякуємо за змістовну та корисну інформацію, за високий професіоналізм інспекторам відділу зв’язків  з громадськістю УПП в Харківській області капітану поліції Лихоманову Артему Ігоровичу, старшому лейтенанту поліції Мамоненко Микиті Сергійовичу та старшому лейтенанту поліції Клименко Дмитру В’ячеславовичу.

Залишити відповідь