Результати акції “Новорічна іграшка зі смаком добра”

У різдвяно-новорічний період учні нашого ліцей вирішили провести акцію в підтримку ЗСУ. Під гаслом “Новорічна іграшка зі смаком добра” учні нашого закладу взялися за рукодільні роботи та виготовили унікальні новорічні іграшки.

Кожна іграшка стала неповторною творчою роботою, адже вони були виготовлені з любов’ю та турботою наших обдарованих учнів. Ми врахували різноманітні побажання та тематику, щоб кожен міг знайти щось особливе для свого новорічного настрою.

Працівники нашого ліцею, учні, батьки та всі охочі купували новорічні прикраси не лише як символ святкового настрою, але і як спосіб зробити свій внесок у благодійний фонд для допомоги військовим, які безперервно працюють на захисті нашої країни. Під час акції нам вдалося зібрати 5118 грн. Ці кошти підуть на придбання парафіну для виготовлення окопних свічок для наших захисників.

Ми вдячні усім, хто долучився до цієї благородної справи. Разом ми створили справжнє свято для наших сердець та внесли свій вклад у допомогу тим, хто стоїть на передовій в боротьбі за нашу незалежність.

Залишити відповідь