Шановні учні та батьки!

Адміністрація наукового ліцею-інтернату «Обдарованість» запрошує вас до обговорення проєкту наказу по ліцею-інтернату «Про затвердження Положення про академічну доброчесність  Комунального закладу «Харківський науковій ліцей-інтернат  “Обдарованість”» Харківської обласної ради».

Документ розроблено відповідно до норм діючого законодавства та з метою упровадження системи етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу ліцею-інтернату під час навчання, викладання та провадження наукової-дослідницької діяльності, забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень.

Положення має стати основним документом, на підставі якого у ліцеї-інтернаті буде здійснюватися уся робота з формування та дотримання правил академічної доброчесності. Запорошуємо усіх зацікавлених залучитися до його розроблення.

Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилати до 15 січня 2021 року на е-пошту obdarovanist@ukr.net з темою повідомлення «Громадське обговорення».

Залишити відповідь