Шановні учні та батьки!

Відповідно до протоколу Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області від 02.04.2021 року №8 з 05.04.2021 року на невизначений термін у Харківській області впроваджуються додаткові карантинні обмеження. У зв’язку з цим звертаємо вашу увагу на наступне:
1. З 05.04.2021 навчальний процес у нашій школі буде здійснюватися за допомогою технологій дистанційного навчання через електронну платформу «Дистанційна школа Обдарованість».
2. Навчальні матеріали, презентації до уроків, відео- та інші файли учителі будуть розміщувати на своїх сторінках Дистанційної школи. Опрацьовувати викладений матеріал можна у будь-який зручний час.
3. Частину уроків учителі будуть проводити в онлайн режимі за допомогою сервісу Google Meet.
4. Увага! Онлайн-уроки будуть проходити згідно діючого розкладу уроків. Розклад саме онлайн-уроків (в межах загального розкладу) буде розміщено на головній сторінці сайту школи: 4 квітня – на тиждень 05-09 квітня, надалі щоп’ятниці на наступний тиждень, при продовженні карантинних обмежень.
5. Код доступу (посилання) до онлайн-уроку кожний учитель буде розміщувати на своїй сторінці Дистанційної школи.
6. Якщо з будь-якої об’єктивної причини (технічні проблеми, хвороба тощо) учень/учениця на зможе взяти участь в онлайн-уроці, усі навчальні матеріали необхідно завантажити з відповідної сторінки Дистанційної школи, де вони будуть розміщуватися.
7. Щоранку з 8.00 до 8.20 вихователі будуть збирати інформацію про готовність дітей до навчальних занять
9. На допомогу учням Громадською спілкою «Освіторія» створено платформу для дистанційного навчання, яка забезпечує усім бажаючим вільний і безоплатний доступ до якісного навчального контенту з 18 основних предметів. Платформа містить відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи. Увесь навчальний контент відповідає чинним державним освітнім програмам, а його якість перевірена Українським інститутом якості освіти. Діти зможуть користуватися платформою як для навчання під час карантину, так і для ознайомлення з темою, яку пропустили у школі через хворобу або з інших причин.
Пропонуємо нашим учням долучитися до можливості додаткового навчання: https://lms.e-school.net.ua/
Бажаємо здоров’я! До зустрічі у школі.

Залишити відповідь