Шановні батьки!

Влада Великопольського воєводства Республіки Польща організовує літній табір для дітей Харківської області віком від 12 до 16 років на базі регіональних центрів навчання в містах Гєзно та Оструві Велькопольському у період з 27 червня по 10 липня, покриваючи всі витрати на перебування в Польщі: 3-х разове харчування, розважальну програму, транспорт (з і назад) до польсько-українського кордону. Єдині витрати для батьків – це транспортування дітей до кордону і назад з кордону Польщі.
Від нашої школи можемо організувати групу учнів 8-10-х класів (діти до 16 років включно) у кількості 20 дітей у супроводі наших педагогів. Місце перебування дитини в межах України значення не має. Група буде збиратися у Харкові й у Львові. Необхідні документи: медичний огляд необхідний перед таборами (може бути організований в Польщі, але бажано зробити в Україні), дозвіл батьків на перетин кордону, та довіреність на догляд за дітьми в Польщі для супроводжуючих педагогів.
Для запису у табір просимо заповнити реєстраційну форму до 18.00 03 червня за посиланням: https://forms.gle/Seh1CcFkosVLsvNT7

Залишити відповідь