Тренінг з MGS для вихователів

17-18 вересня вихователі ліцею взяли участь у навчальному тренінгу з метою підвищення кваліфікації та опанування сучасних методів виховної роботи. Захід був організований ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» та присвячений методології MGS (Рух, ігри, спорт і креативність). Методологія була розроблена швейцарським фондом Terre des hommes (Tdh) для країн із кризовими ситуаціями. Програма показала свою ефективність у допомозі дітям, студентам та викладачам, які переживають складні часи. Завдяки використанню психосоціальних методів та адаптованих ігор, програма сприяє зменшенню стресу, розвитку творчих здібностей та зміцненню соціальних зв’язків.
Головна ідея методології “Рух, ігри, спорт та креативність” – дати можливість відкривати для себе нові знання, навички і досвід через ігри та практичний досвід.
За ці два насичені дні учасники мали змогу обмінятися досвідом, отримати нові знання та розробити практичні інструменти для своєї роботи.
Тренінг MGS пройшов на одному диханні! Учасники мали змогу не лише теоретично ознайомитися з матеріалом, а й відпрацювати нові навички на практичних заняттях.
За підсумками тренінгу вихователі отримають сертифікати про проходження курсу. Висловлюємо вдячність ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» за надану можливість.

https://www.facebook.com/enlighteninginitiative

https://www.instagram.com/ngo.ei?igsh=MTRnbXhhcjBsOWM2OQ==

 

Залишити відповідь