Шановні учні та батьки!

За підсумками тижня (30 березня – 3 квітня) повідомляю наступне:
1. До 24 квітня В Україні продовжується карантин. Тому до цього часу ми продовжуємо працювати в режимі дистанційного навчання. Як зміняться форми нашої роботи потім – поки що невідомо, будемо розуміти після 20 квітня. Одразу повідомимо усіх учасників освітнього процесу.
2. Наказом Міністерства освіти і науки України від 30.03.2020 № 463 учні 9-х класів звільнені від проходження державної підсумкової атестації. Таким чином, у додатки до свідоцтв про здобуття базової загальної середньої освіти будуть виставлені тільки результати річного оцінювання.
3. Наші учителі розуміють переживання учнів 11-х класів та їх батьків у зв’язку з невизначеністю щодо термінів проведення ЗНО, закінчення навчального року, термінів вступу до ВНЗ. Тому вони спрямовують максимум зусиль на підготовку учнів до ЗНО:
– з предметів, з яких діти не проходять ЗНО, поступово зменшується обсяг навчального матеріалу та домашніх завдань;
– з української мови та літератури, математики, англійської мови, історії України, фізики, біології, хімії, географії на сторінках Дистанційної школи розміщуються матеріали та завдання для тих, хто готується до ЗНО
– враховуємо, що завдання тестів ЗНО не будуть змінені через карантин і дистанційне навчання; завдання тестів будуть стандартними і відповідатимуть програмам, які опановують випускники.
4. З 6 квітня для учнів 5-11 класів з усієї країни стартував проект «Всеукраїнська школа онлайн». Заняття для усіх класів можна переглядати на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки. Також, за кожним класом закріплено телеканал, який у будні транслює уроки для тих дітей, які з різних причин не мають можливості переглянути їх в Інтернеті.
6. З 6 квітня введені жорсткіші карантинні заходи, але нагадуємо: якщо дітям треба забрати зі школи особисті речі, вирішити інші поточні питання, можна приїхати будь-якого робочого дня с 9.00 до 17.00, дотримуючись діючих норм та правил.
7. Бажаємо здоров’я! Чекаємо у школі!

Залишити відповідь