До уваги вступників!

У зв’язку зі зверненнями батьків з питань вступу на навчання до нашої школи у 2020 році, повідомляємо наступне.
1. У школі продовжується підготовка до конкурсного приймання учнів на навчання у 2020/2021 навчальному році.
2. Разом з тим, у зв’язку з провадженням карантину та можливим продовження тривалості освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти Харківської області, терміни вступних випробувань будуть визначені пізніше. Оголошення про дати вступних іспитів буде розміщено на нашому сайті мінімум за два тижні до їх проведення та надіслано на електронні адреси вступників, надані під час електронної реєстрації на вступні випробування.
3. Електронна реєстрація на вступні іспити продовжується на сайті школи. Особисто відвідувати наш заклад для цього не потрібно. Усі, хто заповнив електронну анкету (не більше одного разу!), автоматично вважаються зареєстрованими на іспити. У разі необхідності внесення змін до реєстраційних даних (зміна класу, профілю навчання, уточнення особистих даних тощо), їх можна буде зробити у день вступних випробувань.
4. День відкритих дверей буде проведено за умови завершення карантину та відновлення освітнього процесу. Про дату його проведення буде вчасно повідомлено на сайті школи.
5. Якщо у вас виникають питання щодо умов вступу до нашої школи, навчання, проживання, режиму дня тощо, задавайте їх на сторінці «Гостьова книга» нашого сайту або, починаючи з 21 квітня, телефонуйте О57299ІІ66.
6. Незважаючи на зовнішні обставини, приймання учнів до нашої школи буде проведено в межах діючого законодавства із забезпеченням прав і рівних можливостей усіх вступників. Основне на сьогодні завдання дітей, які планують цього року вступати до нашої школи – підготовка до складання іспитів: українська мова (диктант), математика або біологія (контрольна робота).

Залишити відповідь