Шановні учні та батьки!

         Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 з 8 по 24 січня 2021 року в Україні впроваджуються додаткові карантинні обмеження. У зв’язку з цим звертаємо вашу увагу на наступне:

  1. З 11 по 22 січня навчальний процес у нашій школі буде здійснюватися за допомогою технологій дистанційного навчання через електронну платформу «Дистанційна школа Обдарованість».
  2. Навчальні матеріали, презентації до уроків, відео- та інші файли учителі будуть розміщувати на своїх сторінках Дистанційної школи. Опрацьовувати викладений матеріал можна у будь-який зручний час.
  3. Частина уроків (не менше 40%) учителі будуть проводити в онлайн режимі за допомогою сервісу Google Meet. До 9 січня діти отримають шкільний (корпоративний) Google-аккаунт. За його допомогою треба буде приєднуватися до онлайн-уроків. При виникненні проблем з активацією аккаунтів, звертатися до класних керівників.
  4. Увага! Онлайн-уроки будуть проходити згідно діючого розкладу уроків. На другий семестр він залишається без змін. Розклад саме онлайн-уроків (в межах загального розкладу) буде розміщено на головній сторінці сайту школи:

6 січня – на тиждень 11-15 січня,

15 січня – на тиждень 18-22 січня.

  1. Код доступу (посилання) до онлайн-уроку кожний учитель буде розміщувати на своїй сторінці Дистанційної школи.
  2. Уроки англійської мови в класах (групах), які на початку грудня залишилися без основного учителя, буде проводити новий учитель – Копитіна Олена Володимирівна.
  3. Якщо з будь-якої об’єктивної причини (технічні проблеми, хвороба тощо) учень/учениця на зможе взяти участь в онлайн-уроці, усі навчальні матеріали необхідно завантажити з відповідної сторінки Дистанційної школи, де вони будуть розміщуватися.
  4. Щоранку з 8.00 до 8.20 вихователі будуть збирати інформацію про готовність дітей до навчальних занять
  1. На допомогу учням Громадською спілкою «Освіторія» створено платформу для дистанційного навчання, яка забезпечує усім бажаючим вільний і безоплатний доступ до якісного навчального контенту з 18 основних предметів. Платформа містить відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи. Увесь навчальний контент відповідає чинним державним освітнім програмам, а його якість перевірена Українським інститутом якості освіти. Діти зможуть користуватися платформою як для навчання під час карантину, так і для ознайомлення з темою, яку пропустили у школі через хворобу або з інших причин.

         Пропонуємо нашим учням долучитися до можливості додаткового навчання: https://lms.e-school.net.ua/

  1. З 25 січня у школі відновлюється навчальний процес за очною формою. Заїзд дітей – 24 січня.
  2. Будь ласка, не забудьте довідку про епідоточення.
  3. У разі неможливості вчасного повернення дитини на навчання (через хворобу та інші обставини) просимо вчасно повідомити вихователів.

Бажаємо здоров’я! До зустрічі у школі.

Залишити відповідь