Шановні учні та батьки!

Адміністрація наукового ліцею-інтернату «Обдарованість» запрошує вас до обговорення проєкту наказу по ліцею-інтернату «Про затвердження Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в Комунальному закладі «Харківський науковій ліцей-інтернат  “Обдарованість”» Харківської обласної ради».

Документ розроблено відповідно до норм діючого законодавства та визначає компоненти внутрішньої системи забезпечення якості освіти, необхідні умови їх функціонування та розвитку, механізм самооцінювання освітніх і управлінських процесів ліцею-інтернату для їх подальшого вдосконалення.

Внутрішня система забезпечення якості освіти в ліцеї-інтернаті упроваджується з метою:

– постійного підвищення якості освітніх послуг і забезпечення довіри до результатів навчання;

– створення партнерських умов навчання та праці учасників освітнього процесу;

– отримання постійного зворотного зв’язку від учасників освітнього процесу щодо якості освіти, відзначення успішних практик та вчасного реагування на виявлені проблеми;

– прийняття обґрунтованих управлінських рішень, спрямованих на підвищення якості освіти та освітньої діяльності;

– постійного вдосконалення освітнього середовища, системи оцінювання учнів, педагогічної діяльності, управлінських процесів ліцею-інтернату;

– забезпечення прозорості діяльності ліцею-інтернату й готовність до змін в інтересах учасників освітнього процесу.

Положення має стати основним документом, на підставі якого у ліцеї-інтернаті буде здійснюватися уся робота з формування та розвитку внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Запорошуємо усіх зацікавлених залучитися до його розроблення.

Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилати до 28 січня 2021 року на е-пошту obdarovanist@ukr.net з темою повідомлення «Громадське обговорення».

Залишити відповідь