Шановні батьки!

У зв’язку з поширенням інформації про ймовірну загрозу зовнішньої агресії щодо України, з метою забезпечення безпеки учнів ліцею повідомляємо наступне.

  1. У нашому ліцеї створені та підтримуються належні й безпечні умови перебування дітей і працівників.
  2. Для захисту й укриття дітей у випадку збройних обстрілів, розгортання військових дій, інших надзвичайних ситуацій підготовлені підвальні приміщення спальних корпусів.

Ці приміщення мають бетонні перекриття, оснащенні необхідним обладнанням та меблями для розміщення дітей. Утворено й щоденно буде оновлюватися запас питної води. Сформовано аптечки з усіма необхідними препаратами для надання медичної допомоги.

  1. Протягом 14-15 лютого з усіма працівниками ліцею проводяться цільові інструктажі щодо порядку дій у разі необхідності укриття й евакуації дітей, як під час уроків так й у вечірній, нічний час, вихідні дні.
  2. У вівторок, 15 лютого, з учнями будуть проведені позапланові навчання з евакуації з навчальних кабінетів та спальних приміщень до місць укриття та відповідні інструктажі.
  3. У випадку припинення освітнього процесу через військову агресію адміністрація, класні керівники, вихователі будуть терміново зібрані в ліцеї для проведення заходів із захисту життя та здоров’я учнів.

Усі діти залишатимуться в ліцеї, доки батьки особисто не зможуть їх забрати додому. Будуть прийняті необхідні рішення для безпечного перебування дітей.

У разі неможливості батьків забрати дитину або дитині повернутися додому, вона зможе перебувати в ліцеї під супроводом адміністрації та педагогів.

  1. Протягом найближчих тижнів будуть обмежені виїзди та виходи дітей до міста. Прогулянки на свіжому повітрі будуть організовані в межах території ліцею.
  2. Станом на 14 лютого освітній процес в ліцеї триває у штатному режимі. Практично всі діти повернулися на навчання. Поводять себе безтурботно й щасливо, як і належить дітям. Усі шкільні заходи проводяться за затвердженим планом.
  3. Враховуючи епідеміологічну ситуацію й продовження спалаху коронавірусної хвороби, пропонуємо учням, які приїжджають до ліцею і повертаються додому громадським транспортом, тим, які проживають у віддалених районах області, й тим, чиї родичі хворіють на Covid-19, залишатися на вихідні дні у ліцеї.

Просимо тих, хто на вихідні дні буде провертатися додому,  мінімізувати зовнішні контакти.

9. Ми готові до будь-яких ситуацій, але сподіваємося на краще!

Залишити відповідь